A KÉPZELET EREJE - Ciro Marchetti és Lee Bursten - TotelBooks

A KÉPZELET EREJE

11990 Ft

ÉRTESÍTÉST KÉREK

Szállítási költség: 1800 Ft

Személyes átvétel: ingyenes

  • ISBN: 978-80-7370-667-8
  • Kötészet: dobozban
  • Oldalak száma: 144
  • Eredeti cím: Mystic Palette Tarot
  • Fordító: Basa Lili
  • Kiadó: Totel Books

HAMAROSAN MEGJELENIK!!!

NE MARADJON LE RÓLA! IRATKOZZON FEL A VÁRÓLISTÁRA, ÉRTESÍTJÜK A MEGJELENÉSRŐL.

Ciro Marchetti minden eddigi tarot-készletét felülmúló különleges világba kalauzolja a tarot olvasóit. A KÉPZELET EREJE a legmodernebb technikákat alkalmazva a tradicionális lapok üzenetét közvetíti, ugyanakkor túlmutat a művészi stílusirányzatokon, felöleli mindazt, amit a tarot gazdag örökségének, jelentésének, céljának és funkciójának tekintenek.

A kártyák lapjain pazar, részletgazdag kompozíciók tanúskodnak a művész lenyűgöző képzeletvilágáról, hihetetlenül sokszínű kreatív erejéről. Éppen ezért a lapok sokkal árnyaltabb olvasatokra adnak lehetőséget. Minden egyes ecsetvonás túlmutat a puszta dekorációs célokon, a legapróbb részlet is szándékosan jelenik meg és egyedi jelentést foglal magában. A gazdagon illusztrált, színes könyvben Ciro beavatja a rajongóit művészi munkásságába, inspirációiba.

Az ismert tarot-szakértő, Lee Bursten a 78 kártya részletes értelmezésével, a szimbólumok magyarázatával segíti az elemzéseket, megnevezve minden asztrológiai megfelelést. A kirakási minták és példák teszik teljessé a terjedelmes, gazdagon illusztrált, színes könyvet.
A KÉPZELET EREJE egyedülálló művész-tarot, amely álomszerű utazásra hívja a magyar olvasókat is.

KEZDŐDJÖN HÁT AZ UTAZÁS

Lapozzon bele!

Kosár