Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

A webáruház címe: totelbooks.hu

A webáruház üzemeltetőjének adatai: 

Név: Totel Szerviz Kft.
Székhely címe: 1147 Budapest, Miskolci utca 91.
Bankszámlaszám: 12011409 - 01570712 - 00200001
Adószám: 23808562-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-978763

Általános információk a webáruház működésével kapcsolatban:

* A termékek mellett feltüntetett árak bruttó árak, minden esetben tartalmazzák az Áfát.

* Vásárlót megilleti az ELÁLLÁS joga: 14 napon belül elállhat a vásárlástól, minden következmény nélkül. Ebben az esetben elállási szándékát köteles e-mailben vagy személyesen jelezni. Az elállás napjától számított 14 napon belül Vásárló köteles visszaküldeni az árut.

A webáruház használata

* A Vásárló elfogadja és megérti, hogy a vásárlás megerősítése fizetési kötelezettséget von maga után.

* A megvásárolható termékek: A Totel Szerviz Kft. totelbooks.hu weboldala gyermek foglalkozatók, mesekönyvek, ifjúsági könyvek és felnőtteknek szóló kiadványok (szakácskönyvek, életmód- szórakoztató könyvek, tarot kártyák, jóskártyák, angyalkártyák és azok tartozékainak ismertetésével és árusításával foglalkozik.

A vásárlás menete

* A kiválasztott termékre kattintással, majd a termékleírás alatti MEGRENDELEM gombra kattintással lehet elérni a rendelési felületet, ahol  az értelemszerűen elengedhetetlenül szükséges adatok kitöltésével rendelheti meg az adott terméket. Itt kell kiválasztani a szállítási módot is, illetve itt van lehetőség különleges kérések (pl. eltérő számlázási cím megadása) leírására a MEGJEGYZÉS felirat alatti felületen.

* A vásárlói adatok megadása után az oldal alján a megfelelő helyre: kis négyzetre, (Elfogadom az  ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót a felirat előttkattintással el kell fogadni az érintett dokumentumokat, majd MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE gombra kattintva lehet folytatni a vásárlást.

Az oldal alján a "Megrendelés megerősítése" gombra kattintva fejezze be a vásárlást.

* A sikeres megrendelésről e-mailben értesítjük, a válaszlevélben rögzítjük a szállításhoz szükséges adatait, ami alapján kiállítjuk a számlát, és a kért szállítási módnak megfelelően összekészítjük a csomagot a megrendelést követő munkanapon. 

A fizetési lehetőségek

*  Előre utalás kiállított számla alapján

* Utánvéttel futárnál készpénzben

* Személyes átvétel esetében készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel a telephelyen. Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy a COVID19 járvány idején a helyszíni átvételt a korlátozott nyitvatartás miatt előre egyeztetni szükséges, valamint a járvány idején nincs módunk a kártyás fizetésre. 

* Az átutalásos fizetési módnál elküldjük a számlát, amelynek kiegyenlítését követő munkanapon indítjuk a futárt a csomaggal. 

* A számla eredeti példányát inden esetben a csomagban elküldjük.

* A szállítást futárral intézzük, GLS futárszolgálat vagy CSPrint futárszolgálat.

Szállítási díj Magyarország területén

* Banki előre utalással: 1.500 Ft

* Utánvéttel: 1.700 Ft

* Bolti személyes átvétel esetén: ingyenes

 

A webshop üzemeltetése során végzett adatkezelések 

*A vásárlói adatokat a szerződéskötéshez a teljesítés érdekében használjuk fel, amihez nem szükséges regisztráció a weboldalon.

* Amennyiben Vásárló rendelést ad le a webshopban, akkor az adatkezelés és az adatok megadása a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen.

* Az adatkezelés során kizárólag a rendelések feldolgozásával, a vásárlással és a kézbesítéssel kapcsolatos információkat rögzítjük.

* A kezelt adatok: Név, cím, e-mail cím, telefonszám.

* Az adatkezelés jogalapja /Rendelelt 6. cikk (1) bekezdés a) pont szerinti adatkezelés

* Az adatkezelés időtartama a kiállított számlákat az SZtv. 169. § (2) bekezdése alapján a számla kiállításától számított 8 évig meg kell őrizni.

 

Kosár