ANGYALOK ÉS TÜNDÉREK csomag

4990 Ft 7980 Ft

KOSÁRBA
ANGYALOK ÉS TÜNDÉREK csomag - TotelBooks

GYEREKNAPI AKCIÓ!

Most minden megrendelt csomaghoz könyvajándékot adunk. Az alábbiak közül választhat:

* Vakkancs fotóalbuma és Posta az erdőben matricás színező füzetek

* Patricia Wooster FelNŐni testben és lélekben

* Menna Van Praag: Szeretet, Isten és a francia konyhaművészet

* James Twyman: Szerelem, pénz és csokoládé

Angyalok és tündérek repítenek minket gyermekünkkel együtt meseország csodás világába. Mindkét kötet történetei kiválóan alkalmasak esti mesének. Mindegyikből árad a mély nyugalom, ami annak felismeréséből fakad, hogy bár rengeteg nehézséggel kell megküzdenünk életünk során, a világ alapvetően jóindulatú, és barátságos hely számunkra.

Az angyalokban és segítő tündérekben az a legcsodálatosabb, hogy minél szorgosabban keressük őket, annál inkább jelen lesznek életünkben.

Az angyal szó jelentése "hírnök", és a görög angelos szóból származik. A világ minden kultúrájában megtaláljuk ezeket a titokzatos lényeket, akár csak a tündéreket, a természet jóindulatú szellemeit, akik segítő szándékkal közvetítenek az emberek felé...

Az angyaloknak nincs nemük, nem istenek, nem emberek, nem tudjuk, milyen a külsejük, így az angyali történetek is tele vannak meglepetésekkel. Egy angyal feltűnhet állat vagy öregasszony alakjában vagy egy rádióban hallott üzenet formájában. Úgy tűnik, az angyalok jól tudják, kinek, milyen formára van szüksége, hogy meghallja és megértse az üzenetet. Nem tudjuk azt sem, hol laknak, de abban biztosak lehetünk, hogy szeretetük és segítőkészségük rengeteg embert egyenget át súlyos megpróbáltatásokon, amióta világ a világ.

© 2021 TotelBooks. Minden jog fentartva

ÁSZF | Adatkezelés
Barion Bankkártyás fizetés