Tündéri esti mesék

Karen Wallace, Lou Kuenzler

Angyali esti mesék

Karen Wallace, Lou Kuenzler

ANGYALOK ÉS TÜNDÉREK csomag

7980 Ft 3990 Ft -50%

Szállítási költség: 1600 Ft

Személyes átvétel: ingyenes

Angyalok és tündérek repítenek minket gyermekünkkel együtt meseország csodás világába. Mindkét kötet történetei kiválóan alkalmasak esti mesének. Mindegyikből árad a mély nyugalom, ami annak felismeréséből fakad, hogy bár rengeteg nehézséggel kell megküzdenünk életünk során, a világ alapvetően jóindulatú, és barátságos hely számunkra.

Az angyalokban és segítő tündérekben az a legcsodálatosabb, hogy minél szorgosabban keressük őket, annál inkább jelen lesznek életünkben.

Az angyal szó jelentése "hírnök", és a görög angelos szóból származik. A világ minden kultúrájában megtaláljuk ezeket a titokzatos lényeket, akár csak a tündéreket, a természet jóindulatú szellemeit, akik segítő szándékkal közvetítenek az emberek felé...

Az angyaloknak nincs nemük, nem istenek, nem emberek, nem tudjuk, milyen a külsejük, így az angyali történetek is tele vannak meglepetésekkel. Egy angyal feltűnhet állat vagy öregasszony alakjában vagy egy rádióban hallott üzenet formájában. Úgy tűnik, az angyalok jól tudják, kinek, milyen formára van szüksége, hogy meghallja és megértse az üzenetet. Nem tudjuk azt sem, hol laknak, de abban biztosak lehetünk, hogy szeretetük és segítőkészségük rengeteg embert egyenget át súlyos megpróbáltatásokon, amióta világ a világ.

További kedvezményes csomagjaink!

Válogasson csomagjaink közül, vagy állítsa össze saját csomagját!
Egyedi akciókért keresse kiadónkat e-mailen (office@totel.hu) vagy telefonon (+3630/535-6374)

MEGA-mesecsomag  - TotelBooks

20830 Ft 10490 Ft

MEGA-mesecsomag

Meditációs segítő mesék - TotelBooks

16860 Ft 8390 Ft

Meditációs segítő mesék

Suliváró MEGA csomag - TotelBooks

11540 Ft 6990 Ft

Suliváró MEGA csomag

Kosár