AZ UNIVERZUM ÜZENETEI 1

16990 Ft 24450 Ft

KOSÁRBA
AZ UNIVERZUM ÜZENETEI 1 - TotelBooks

Sokféle kártya létezik, mindenkinek más és más kártyatípus való, amit nem egyszerű megtalálni. Kedvezményes csomagajánlatunk választékából könnyen rátalálhat az Önhöz illő, "beszélő" kártyára.

A kártyákon használt ősi szimbólumrendszerek évezredek tudását és tapasztalatát hordozzák. Minden egyes doboz egyfajta beavatási rendszert mutat meg, amellyel jobban megismerhetjük önmagunkat, a környezetünket, jelzéseket kaphatunk egészségünkkel vagy terveinkkel kapcsolatban, vagy megfejthetjük etávozott szeretteink üzeneteit.

A szellemi vezetők tisztában vannak azokkal a problémákkal, amelyekkel szembesülünk mindennapi életünkben. Azért vannak mellettünk, hogy segítsenek az életünk nehéz periódusaiban megérteni a tanulságokat. Mindig ott vannak, hogy figyeljenek ránk, és megfelelő irányba tereljenek. Bátorítanak abban, hogy a célunkra koncentráljunk és elszántan haladjunk az utunkon előre. a szellem vezetők tiszteletben tartják a szabad akaratot, így sosem döntenek helyettünk, sosem kényszerítenek valamilyen opcióra és nem is nagyon mondják meg mit kell tennünk, inkább mentor szinten útravalókkal látnak el. 

Csomagajánlatunk gyöngyszeme az ARANY TAROT, amely nem egyszerű jóskártyát rejt, hiszen a Tarot inkább az önmegismerés eszköze, amely révén könnyebben kapcsolatba kerülhetünk a tudatalatti világgal. Ősi szimbólumrendszere évezredek tudását hordozza. Lapjai önálló erővel és kisugárzással rendelkeznek. Már évek óta hiánycikknek számít, most végre újra hozzáférhetővé vált ez a kincs, ezúttal az eredeti változatnak egy magasabb szintű, érzékenyebb művészi átdolgozását kínáljuk fel. Elhagyva a korábbi kiadásnál használt keretet, a kártya teljes felületét használva teljesebb vizuális élményt nyújt. Ciro Marchetti festőművész legújabb interpretációja a tarot ősrégi szimbólumainak és archetipikus motívumainak modern technikákat alkalmazó intuitív átdolgozása. Rendkívüli, látomást idéző művészi alkotása minden egyes kártyalapon gyönyörködtet, emellett vizuális inspirációjával értékes távlatokat nyit a sors elemzéséhez.

© 2022 TotelBooks. Minden jog fentartva

ÁSZF | Adatkezelés | Blog
Barion Bankkártyás fizetés