Árnyvilág tarot

Stéphanie Pui-Mun Law és Barbara Moore

AZ UNIVERZUM ÜZENETEI 2

17980 Ft 14190 Ft -21%

Szállítási költség: 1900 Ft

Személyes átvétel: ingyenes

Sokféle kártya létezik, mindenkinek más és más kártyatípus való, amit nem egyszerű megtalálni. Kedvezményes csomagajánlatunk választékából könnyen rátalálhat az Önhöz illő, "beszélő" kártyára.

A kártyákon használt ősi szimbólumrendszerek évezredek tudását és tapasztalatát hordozzák. Minden egyes doboz egyfajta beavatási rendszert mutat meg, amellyel jobban megismerhetjük önmagunkat, a környezetünket, jelzéseket kaphatunk egészségünkkel vagy terveinkkel kapcsolatban, vagy megfejthetjük etávozott szeretteink üzeneteit.

A szellemi vezetők tisztában vannak azokkal a problémákkal, amelyekkel szembesülünk mindennapi életünkben. Azért vannak mellettünk, hogy segítsenek az életünk nehéz periódusaiban megérteni a tanulságokat. Mindig ott vannak, hogy figyeljenek ránk, és megfelelő irányba tereljenek. Bátorítanak abban, hogy a célunkra koncentráljunk és elszántan haladjunk az utunkon előre. a szellem vezetők tiszteletben tartják a szabad akaratot, így sosem döntenek helyettünk, sosem kényszerítenek valamilyen opcióra és nem is nagyon mondják meg mit kell tennünk, inkább mentor szinten útravalókkal látnak el. 

Csomagajánlatunk az alábbi termékeket tartalmazza:

Fény és Árnyék Tarot

Árnyvilág Tarot

További kedvezményes csomagjaink!

Válogasson csomagjaink közül, vagy állítsa össze saját csomagját!
Egyedi akciókért keresse kiadónkat e-mailen (office@totel.hu) vagy telefonon (+3630/535-6374)

Nagy Tarot-csomag – XXL - TotelBooks

34960 Ft 27990 Ft

Nagy Tarot-csomag – XXL

AZ UNIVERZUM ÜZENETEI 1 - TotelBooks

17980 Ft 13990 Ft

AZ UNIVERZUM ÜZENETEI 1

AZ UNIVERZUM FÉNYE - TotelBooks

13980 Ft 9990 Ft

AZ UNIVERZUM FÉNYE

Kosár