A DALAI LÁMA MACSKÁJA csomag

13970 Ft 9990 Ft -28%

Szállítási költség: 1600 Ft

Személyes átvétel: ingyenes

Ez a bájosan önző, kíváncsi, mindenbe belekotnyeleskedő cica, a Dalai Láma macskája rabul ejti az olvasót az első perctől kezdve. Naivitása, őszinte gondolatai és reakciói izgalmas és vidám kalandokba sodorják, miközben igyekszik méltóképpen viselkedni, hiszen Őszentsége macskája. De hogy is lett azzá? És vajon hogyan igyekszik nap mint nap kiérdemelni gazdája feltétlen szeretetét? A szerző derűs, fordulatos, ugyanakkor mélyen elgondolkodtató regényei kíváló szórakozást garantálnak.

Most itt a következő kötet, amelyben Minden Idők Legszebb Teremtménye, DLM, azaz a Dalai Láma Macskája új nevet szerez magának... Rendkívüli érzékenységgel közelítve meg az élet mulandóságát olyan érzelmeket vált ki, és olyan mélységeket tár fel, amelyek megrendítenek, egyben szívet melengetnek. Érzelmes, szomorkás, egyben felemelő és mindenképpen elgondolkodtató ezúttal is!

A regényekről többet olvashat a weboldalunkon található egyedi leírásokból.

A tibeti buddhista tanok a nyugati emberek sokezreinek adtak segítséget, utat és reményt. David Michie több mint egy évtizede gyakorolja a buddhizmust. Járt a Himalája hegyei közt, hogy tanulmányozza a buddhista kolostorokat és gyakorlatokat. Nem egyszer a dalai lámának is segített utazásai megszervezésében. Könyvei különleges segítséget jelentenek a buddhizmus igazi üzeneteinek megértésében.

David Michie megteremtett egy új műfajt, ami a kiadási statisztikák szerint hiánypótló újdonság. Úgy látszik, hogy a nyugati világ nagyon is kedveli az ilyen stílusú olvasmányokat, amelyekben az igazi értékek a helyükre kerülnek. A könyvpiac tele van önsegítő/önmegvalósító könyvekkel, amelyekben különböző módszereket ajánlanak neves szakemberek, mert ebben a világban mindenki változni szeretne. Ez a műfaj is segíteni akar, csakhogy másképpen. Örömmel fogadjuk ezt az újfajta megközelítést négylábú, nyávogó bajuszos barátunktól.

További kedvezményes csomagjaink!

Válogasson csomagjaink közül, vagy állítsa össze saját csomagját!
Egyedi akciókért keresse kiadónkat e-mailen (office@totel.hu) vagy telefonon (+3630/535-6374)

DAVID MICHIE XXL csomag - TotelBooks

21950 Ft 13990 Ft

DAVID MICHIE XXL csomag

Gasztrocsomag - TotelBooks

15960 Ft 8990 Ft

Gasztrocsomag

DAVID MICHIE csomag  - TotelBooks

17960 Ft 10990 Ft

DAVID MICHIE csomag

Kosár