DAVID MICHIE csomag

18960 Ft 12960 Ft -32%

Szállítási költség: 1700 Ft

Személyes átvétel: ingyenes

A könyvpiac tele van önsegítő/önmegvalósító könyvekkel, amelyekben különböző módszereket ajánlanak neves szakemberek, mert ebben a világban mindenki változni szeretne. David Michie is segíteni akar könyveivel, csak egy kicsit másképpen: megteremtett egy új műfajt, ami a kiadási statisztikák szerint hiánypótló újdonság. Könyvei rendkívül népszerűek, 40 országban, 28 nyelven adták ki. Úgy látszik, hogy a nyugati világ nagyon is kedveli az ilyen stílusú olvasmányokat, amelyekben az igazi értékek a helyükre kerülnek.

Ez a spirituális-útmutató-szórakoztató-kalandregény másképpen segít. Csepegtetve, kis adagokban kapjuk vissza az emberséget, éppen olyan mértékben, ahogyan azt lassan és észrevétlenül elveszítettük eldologiasodó világunkban. Bár a könyvek fő célja a tibeti buddhizmus főbb tanításainak megismertetése, – de tévedés ne essék –, ez a könyv nem akar megtéríteni senkit. A boldogság felé vezető utat mutatja. A könyvek szereplői ugyanúgy élik kételyekkel és problémákkal teli unalmas vagy éppen kalandos életüket, miközben keresik a boldogulást, a harmóniát, a boldogságot, mint bárki más. Milyen sok segítséget adhat néhány bölcs megjegyzés, tanítás... A tibeti buddhista tanok a nyugati emberek sokezreinek adtak segítséget, utat és reményt anélkül, hogy bármiféle térítő szándékkal terjesztenék azokat, hiszen a buddhizmus legfőbb célja, hogy olyan eszközöket adjon az embereknek, amelyekkel nagyobb, teljesebb boldogságot érhetnek el, hogy boldogabb katolikusok, boldogabb ateisták, boldogabb emberek lehessenek.

Örömmel fogadjuk ezt az újfajta megközelítést négylábú, nyávogó, bajuszos barátunktól épp úgy, mint a csomagban ajánlott negyedik könyv különleges életutat bejáró főhősétől.

Az ajánlott könyvek közül három a dalai láma macskájának történetéről szól. A szerző kiváló érzékkel választotta sorozatának főhősévé a különleges látásmódú, kíváncsi cicát, aki rendkívüli érzékenységgel és éleslátással fedezi fel a buddhizmus fontos és érdekes tanait. Ez a bájosan önző, kíváncsi, mindenbe belekotnyeleskedő cica, a Dalai Láma macskája rabul ejti az olvasót az első perctől kezdve. Naivitása, őszinte gondolatai és reakciói izgalmas és vidám kalandokba sodorják, miközben igyekszik méltóképpen viselkedni, hiszen Őszentsége macskája.

A lhászai mágus komolyabb, mélyebb tartalmú könyv, pont azért ajánljuk, mert a könnyedebbnek tűnő olvasmányokban megalapozott újfajta látásmódot erősíti, és másfajta élményt szerez olvasójának. Izgalmas, letehetetlen kalandregény.

David Michie több mint egy évtizede gyakorolja a buddhizmust. Járt a Himalája hegyei közt, hogy tanulmányozza a buddhista kolostorokat és gyakorlatokat. Nem egyszer a dalai lámának is segített utazásai megszervezésében. Könyvei különleges segítséget jelentenek a buddhizmus igazi üzeneteinek megértésében.

További kedvezményes csomagjaink!

Válogasson csomagjaink közül, vagy állítsa össze saját csomagját!
Egyedi akciókért keresse kiadónkat e-mailen (office@totel.hu) vagy telefonon (+3630/535-6374)

Gasztrocsomag - TotelBooks

15960 Ft 8990 Ft

Gasztrocsomag

Kedvenceink kalandjai - TotelBooks

8980 Ft 5990 Ft

Kedvenceink kalandjai

Szívvel-lélekkel csomag - TotelBooks

9970 Ft 4990 Ft

Szívvel-lélekkel csomag

Kosár