A dorombolás művészete

4 Customer reveiws

3990 Ft

ISBN: 978-615-81982-1-9

Kötészet: kartonált ragasztókötés, behajtható füllel

Oldalak száma: 265

Kiadó: TotelBooks

Szállítási költség: 1500 Ft (Személyes átvétel: ingyenes)

KOSÁRBA

A szerző nagysikerű könyvének, A dalai láma macskájának méltó folytatása ez a szellemesen derűs, humorral teli szórakoztató történet.

Vajon mi késztet dorombolásra? A világ minden kérdése közül talán ez a legfontosabb DLM (azaz a Dalai Láma Macskája) számára, hiszen szeretett gazdája, mielőtt Amerikába indul egy több hetes oktatókörútra, azt a feladatot adja neki, hogy találja meg a boldogság igazi okát. Szegény cicus nem is sejti, milyen kalandokat rejt ez a kihívás.

A könyv tele van bölcsességgel, szeretettel és humorral, no meg egy kis iróniával, ahogy a bájosan önző, kotnyeles cicus megtalálja a kapcsolatot a tudomány, a buddhizmus és a boldogság között.

A könyv – amellett, hogy remek szórakozást ígér –, receptet kínál az élet fontos kérdéseinek befogadására, és kellően érzékenyít mások problémáinak megértésére. Aki olvasta az első kötetet, már otthonosan mozog a varázslatos környezetben. Ezúttal talán még mélyebben érinti meg a dalai láma néhány elejett megjegyzése, vagy azok a következtetések, amelyekre a különleges himalájai macska, DLM jut.

Rendelje meg a különleges macskáról szóló könyvsorozatot kedvezményesen itt: DLM-csomag

Ezt írták a könyvről: http://ekultura.hu/2016/02/12/david-michie-a-dorombolas-muveszete

 

Lapozzon bele!

© 2021 TotelBooks. Minden jog fentartva

ÁSZF | Adatkezelés
Barion Bankkártyás fizetés