Egészségünkért csomag

4990 Ft 8990 Ft

KOSÁRBA
Egészségünkért csomag - TotelBooks

ÉLJEN ÉS ÉTKEZZEN EGÉSZSÉGESEN, HOGY ELKERÜLJE VAGY LEGYŐZZE A BETEGSÉGEKET!

Vajon lehet irányítani a szervezet öngyógyító folyamatait? Jó hír, hogy IGEN! Még jobb hír, hogy ez meg is tanulható. Arielle Essex agydaganatból gyógyult ki saját módszerével: az NLP pszichológiáját ötvözi számtalan egyéb, az elme és a test kapcsolatára épülő gyógymóddal.

A gyógyulás a MÁSHOGYAN GONDOLKODÁSSAL kezdődik. A folyamatot az elme és az érzelmek testre gyakorolt együttes hatása indítja el. A stressz felismerése és feloldása az első lépcsőfok az egészséghez. Gondolataink megváltoztatásával csökkenthetjük a stressz-szintünket. Az érzelmek és az elme hatással vannak a test fizikai állapotára. Vajon mennyi az a stressz, ami még nem okoz gondot, mikor kell komolyan aggódnunk a mellékhatásaitól?

Arielle csodálatos gyógyulása világszerte inspirálja az embereket, megmutatva a gyakorlatban is elérhető csodákat.

A stressz mellett épp oly nagy károkat tudnak okozni a rossz táplálkozási szokások, amelyek következtében számos betegség támadja meg alattomosan a szervezetünket. Ideje kihasználnia nyers ételek kínálta természetes segítséget egészségünk érdekében. Minden zöldség és gyümölcs képvisel valamilyen GYÓGYÍTÓ ERŐT, különösen a nyersen elfogyasztott változatuk. Talán túlságosan drasztikusnak tűnhet az egyik napról a másikra történő átállás a nyersételekre, de kellő fokozatossággal gyorsan megtalálhatjuk azokat az ízeket, amelyek vonzóvá teszik a nyers kosztot.

Judita Wignall jótanácsokkal és szuper receptekkel segít elindulni a nyers ételek készítésének útján.

© 2022 TotelBooks. Minden jog fentartva

ÁSZF | Adatkezelés | Blog
Barion Bankkártyás fizetés