Kedves Vásárlóink!

Webáruházunkban 2024. április 29 és május 3 között a személyes átvétel szünetel.
Megértésüket köszönjük!
Tündéri esti mesék - Karen Wallace, Lou Kuenzler - TotelBooks

Tündéri esti mesék

3990 Ft 1995 Ft -50%

Szállítási költség: 1600 Ft

Személyes átvétel: ingyenes

  • ISBN: 978-80-7370-225-0
  • Kötészet: táblakötés
  • Oldalak száma: 128
  • Kiadó: TotelBooks

A kötet egyszerre szórakoztató és inspiráló történetei a tündérek világába vezetik gyermekét. Könnyedén ismertetik meg vele a meditáció és a vizualizáció technikáit, melyek segítenek fejleszteni képzeletét, empátiáját és megértését, miközben gyöngéden ellazítják, hogy pihentető alvást biztosítsanak számára. 20 gyönyörűen illusztrált mese számtalan vonzó témával – pl. rácsodálkozás a természet lényeinek szépségére, bátorság, a bizalom megteremtése.
* Minden történet végén egy emlékeztető van, amely összefoglalja a mese pozitív üzeneteit.
* A könyv bevezetője elmagyarázza, milyen szerepet játszottak a tündérek a világ különböző kultúráiban, és bemutatja, hogyan válhat a mesemondás a gyermek
elalvás előtti megnyugtatásának hatásos eszközévé.
* Megtudhatja, szülőként hogyan használhatja fel a történeteket arra, hogy fejlessze gyermeke empátiáját, kreativitását és a természet iránti fogékonyságát.

Ezek a mesék 4-10 éves kor között ajánlottak, de a gyakorlatban akkor érdemes olvasni a kicsiknek, amikor már szívesen hallgatnak rövid történeteket. A gyakorlatokat ők is gyorsan megtanulják, de nem az a cél, hogy egy-két nap alatt profin végezzék a légzőgyakorlatokat, hanem, hogy ellazuljanak, jól aludjanak, és a mesék hallgatása közben észrevétlenül elsajátítsák az egész életükben hasznos segítséget, a stressz könnyed és gyors oldását, és a meditáció alkalmazását.

Lapozzon bele!

Vegye meg kedvezményes csomagban!

MEGA-mesecsomag  - TotelBooks

20830 Ft 10490 Ft

MEGA-mesecsomag

Meditációs mesecsomag - TotelBooks

12870 Ft 5990 Ft

Meditációs mesecsomag

Meditációs segítő mesék - TotelBooks

16860 Ft 8390 Ft

Meditációs segítő mesék

Kosár