Mágikus sellők és delfinek - Doreen Virtue - TotelBooks

Mágikus sellők és delfinek

9990 Ft

Ez a termék jelenleg nem vásárolható.

Szállítási költség: 1800 Ft

Személyes átvétel: ingyenes

  • ISBN: 9788073700539
  • Kötészet: dobozban könyv és kártya
  • Oldalak száma: 64
  • Kiadó: Synergie / TotelBooks

A sellők mágikus segítő lények, akik az éteri síkon élnek és készek a segítségünkre sietni. Sellőszerű istennőkket az ókori Babilóniában is tiszteltek, ókori szobrokon, műalkotásokon láthatjuk őket.

A delfinek a sellők fizikai testtel rendelkező társai, kísérői és segítői. Mágikus, természetfeletti energiát hoznak a földre, és a játék fontosságára emlékeztetnek minket. Mi emberek néha azt hisszük, hogy a nagyobb erőfeszítés közelebb visz céljainkhoz, ám a delfinek megmutatják nekünk, hogy bármilyen célt elérhetünk vidám, játékos útvonalat követve. Arra is emlékeztetnek inket, hogy használjuk hatodik érzékünket, a delfinek jó példát mutatnak ahhoz, hogy bízzunk az érzéseinkben.

Richard Wilkinson álomelemző szerint az álmainkbn felbukkanó delfinek a védettséget, derűt jelképezik és kalauzaink az ismeretlen világokban. A delfinek a gépies mindennapokból a lehetőségek és kalandok gyönyörű tengerébe vezetnek.

Ennek a kártyának az a feladata, hogy segítsen vágyaink, életcélunk és isteni sugallatú álmaink tudatosításában.

Ez a 44 gyönyörűen illusztrált kártya segít elmerüni az elme tudattalanjának óceánjában, ahol mély gondolatok és érzések ébreszthetik fel - vagy éppen gátolhatják - a szív vágyait.Ezek gyorsabban és pontosabban jutnak napvilágra, ha sikerül felfedezni az igazi, mély érzéseinket.

Ez a 44 kártya áldást hozó erővel bír, amely segít rendeltetésünk felfedezésében.

Vegye meg kedvezményes csomagban!

NAGY EZO-CSOMAG - TotelBooks

36950 Ft 29990 Ft

NAGY EZO-CSOMAG

Kosár