ENERGIÁT ADÓ MANDALÁK minden napra 2. - Halzer Dorottya - TotelBooks

ENERGIÁT ADÓ MANDALÁK minden napra 2.

7995 Ft 6990 Ft -13%

Szállítási költség: 1600 Ft

Személyes átvétel: ingyenes

  • ISBN: 9786150083186
  • Kötészet: spirál
  • Oldalak száma: 368
  • Kiadó: TotelBooks

A mandalák évezredek óta segítenek az ember tudatának tágításában. Csodálatos erejük és különleges hatásuk miatt mind a keleti, mind a nyugati kultúrákban gyógyítás területén is alkalmazzák. Meditációs gyakorlatok és technikák elengedhetetlen kelléke. 

A mandala egy különleges mágikus tér, a világ sajátos leképeződése. Középpontja a világ közepét szimbolizálja, legfőbb célja a tökéletes összhang és az egyetemes tudatosság egységének megtalálása. Használható lélekvezetőként az együttérzés, a bölcsesség és az erő egységének kialakításában. Tehát fő célja, hogy a meditálót bevezesse egy tökéletes világba, a külső elemek és belső tudatszintek harmóniájába. Lenyugtat, ellazít, pihentet és erőt ad. 

A mandalában a kör a szellemiséget, a négyzet az anyagi világot jelképezi, a színek pedig érzelmeket társítanak ezekhez a formákhoz.

Művészet-terápiás eszközként is használatos, gyakran a díszítőművésztben is fontos szerepet tölt be. Nem csoda, hogy a mandala-kultusz napjainkban virágkorát éli, mind a nézése, mind a rajzolása, színezése pihenteti a szellemet, segíti a koncentrációt. 

Az ENERGIÁT ADÓ MANDALÁK MINDEN NAPRA a már ismert és közkedvelt mandala asztali öröknaptár folytatása 366 színes mandalával, az adott naphoz illeszkedő bölcs útravalóval és a névnapok jelentésével gazdagítva.
Használható otthon és munkahelyen egyaránt. Kiváló ajándék, amely az év minden napján örömet ad tulajdonosának.

Minden oldalon újabb és újabb, ragyogóan gyönyörű színű és formájú, energiát adó mandalát talál. A képeket az adott naphoz illeszkedő bölcs útravaló, és a névnapok jelentése gazdagítja. Élvezze sokáig nap mint nap áldásos hatásait ennek a csodálatos öröknaptárnak, otthonában és munkahelyén! Asztalra állítható, kasírozott tartólábbal, spirálozva készített. 
Gyönyörű színű, egyedi grafikájú mandalák jókívánságok kifejezésére és szerencsés energiák vonzására. Kedves ajándék is lehet családtagok és barátok számára.

Kosár