Meditációs mesecsomag 1

7990 Ft 12870 Ft

KOSÁRBA
Meditációs mesecsomag 1 - TotelBooks

 A mese egy csodálatos világba kalauzol, amelyben fantasztikus lehetőségek rejlenek. Nincs szükség félelmetes varázslókra, gonosz boszorkákra ahhoz, hogy gyermekünk a szórakozáson túl épüljön a történetekből, hiszen a meditációs mesék elsősorban az agressziómentes problémamegoldásokra tanítanak, és kiválóan alkalmasak a szorongások oldására is. 

Bátran ajánljuk ezeket a mesekönyveket azoknak a szülőknek, akik szeretnék gyermekükkel közösen megélni a felfedezés örömét, egyben a kitárulkozás ajándékát. A szülőknek írt fejezetekben bemutatott meditációs, lenyugtató légzőgyakorlatokkal pont az a szándékunk, hogy gyermeke megnyugodjon elalvás előtt, nyíltan és bátran felfedje Ön előtt a problémáit, megossza az örömét, érzéseit és félelmeit, hogy együtt örüljenek vagy keressenek megoldásokat.

A mesék mindegyike segít a kicsikben enyhíteni a magányosság, kirekesztettség érzését, szeretetre, önzetlenségre, nyitottságra és bátorságra ösztönöznek, és nem utolsó sorban önfegyelemre, önismeretre tanítanak.

Mert a magabiztos gyerekekből lesznek a sikeres és boldog felnőttek.

 

© 2021 TotelBooks. Minden jog fentartva

ÁSZF | Adatkezelés
Barion Bankkártyás fizetés