Meditációs segítő mesék

10990 Ft 16860 Ft

KOSÁRBA
Meditációs segítő mesék - TotelBooks

Tanévkezdési AKCIÓ!

Most ehhez a csomaghoz két matricás kifestőt adunk:

POSTA AZ ERDŐBEN és a VAKKANCS FOTÓALBUMA

A meditáció remek stresszoldás, mindenkire pozitív hatással van. Megnyugszik a szervezet, csökken a pulzus, a vérnyomás, ellazulnak az izmok. Ilyenkor a jobb agyfélteke működik, ahol az érzelmek, a hangok és a képek dominálnak. Ezzel az agyféltekével mindent másképpen látunk, így a meglévő problémákra másfajta megoldásokat is találhatunk.

Miért különlegesek a meditációs mesekönyvek?

A meditációs mesekönyvekben található mesék hatására gyorsabban, és mélyebben alszanak a gyerekek, kevesebbszer riadnak fel éjjelente, az alkalmazott légző-, vizualizációs és szorongásoldó gyakorlatokkal pedig feszültebb helyzetekben önmagukon is képesek segíteni külső (felnőtt) személy bevonása nélkül.

Ezek a mesék egytől egyig növelik az önbizalmat és a kreativitást, mely az iskolában való beilleszkedésben is segítheti a kisgyereket. A meditációs mesék középpontjában a pozitív gondolatok, jó szándékú, agressziómentes problémamegoldások, az összpontosítás, és az önbecsülés megerősítése állnak. Kiegyensúlyozott, magabiztos gyermekekből pedig köztudottan sikeres felnőttek lesznek.

Az egyes mesekönyvekről további információk itt:

Esti Buddha-mesék

Újabb esti Buddha-mesék

Angyali esti mesék

Tündéri esti mesék

© 2022 TotelBooks. Minden jog fentartva

ÁSZF | Adatkezelés | Blog
Barion Bankkártyás fizetés