Misztikus Kipper - Elizabeth Fiechter - Urban Trösch - TotelBooks

Misztikus Kipper

14990 Ft

Szállítási költség: 1600 Ft

Személyes átvétel: ingyenes

  • ISBN: 978-80-7370-186-4
  • Kötészet: dobozban könyv és kártya
  • Oldalak száma: 200 + 36 kártya
  • Kiadó: TotelBooks

A hagyományos, régóta használt Kipper-kártyák új misztikus fényben tündökölnek. 

A Kipper-kártyák azért népszerűek, mert igen sok személykártyát tartalmaznak. Kiterítésük után első pillantásra felismerhetjük, kik vesznek körül minket, kirajzolódik-e egy új kapcsolat vagy valamilyen esemény. Különösen a nehéz élethelyzetekben adhatnak tiszta és világos válaszokat kérdéseinkre, de ehhez meg kell tanulnunk jól kérdezni. A csomagban található könyv ebben sok segítséget ad.

Az eredeti  Kipper-kártyákat 1900 körül kezdték használni. Eredetükről két elmélet született. Az egyik szerint a Kipper-kártyákat a berlini Suzanne Kipper alkotta meg, a másik elmélet szerint a kártyák a Kippereknek köszönhető, akik a 30 éves háború alatt (1618-1648) a vidéket járták...Annyi bizonyosan állítható, hogy a Kipper kártya többnyire az egyszerűbb néposztályok körében terjedt el. A kártyavetés régóta kedvelt szokás volt, aminek rendszerint péntekenként, egy rokon házában összegyűlve adóztak. 

Számos alakot ábrázolnak, ezért máig nagyon népszerűek. Regula Elizabeth Fiechter, a közkedvelt Misztikus Lenormand szerzője, a Misztikus Kipperrel új kinccsel örvendezteti meg a jóskártyák kedvelőit. A festő, Urban Trösch különleges festési technikájával egyedülálló kifejezőerőt és csillogást kölcsönöz a képeknek.
A könyv tartalmazza mind a 36 kártya részletes leírását és magyarázatát. Mindegyik kártyát napi kártyaként is értelmezi a szerző, aki a kirakás rendszerét és kombinációit is ismerteti. És nem is volna misztikus a Kipper-kártya, ha nem bukkannának fel benne manók, elemi lények, angyalok és a legendák alakjai.

Kosár