Kedves Vásárlóink!

Webáruházunkban 2024. április 29 és május 3 között a személyes átvétel szünetel.
Megértésüket köszönjük!
Őfelsége ölebe - David Michie - TotelBooks

Őfelsége ölebe

3990 Ft 3490 Ft -13%

Szállítási költség: 1600 Ft

Személyes átvétel: ingyenes

  • ISBN: 978-615-80496-9-6
  • Kötészet: füles kartonált ragasztókötés
  • Oldalak száma: 240
  • Kiadó: TotelBooks

David Michie legújabb könyve, az Őfelsége ölebe egy kajla fülű corgi kutyáról szól, akinek kis testi fogyatékossága miatt kegyetlen sorsot szántak gazdái, a pénzéhes kutyatenyésztők. Az utolsó pillanatban azonban csodás véletlenek folytán sikerül megmenekülnie... A történet szálai ezúttal a brit királyi palotába vezetnek.

Nelson ‒ mert a kis corgi ezt a nevet kapja egy bátor hőstettének köszönhetően ‒ a királyi család és az egész udvartartás kedvence lesz. Az ő földszintes, mégis éleslátó perspektívájából ismerhetjük meg II. Erzsébet mindennapjait és az udvar életét. A királynő közvetlenebb arca mutatkozik meg előttünk: kedvesen méltóságteljes, barátságos, nagyon is szerethető oldalával ismerkedhetünk meg kedvenc kutyája elmondása alapján.

Őfelsége corgijából a vitalitás, a kalandvágy és a humorérzék sem hiányzik. Öreg, bölcs kutyatársától, Winstontól is sokat tanul a melegszívű Nelson, akinek komikus botlásai éretlenségéből vagy szeleburdiságából, de mindig csupa jó szándékból fakadnak, s bárki szívét megdobogtatják.

Remek stílusban megírt, sok humorral fűszerezett, elbűvölő történet az életre vonatkozó mély bölcsességekkel és tanulságokkal.

Lapozzon bele!

Vegye meg kedvezményes csomagban!

DAVID MICHIE XXL csomag - TotelBooks

23950 Ft 14950 Ft

DAVID MICHIE XXL csomag

Kedvenceink kalandjai - TotelBooks

8980 Ft 5990 Ft

Kedvenceink kalandjai

Kis kedvenceink csomag - TotelBooks

7980 Ft 5990 Ft

Kis kedvenceink csomag

Kosár