ÖRÖKNAPTÁR 1.  - Halzer Dorottya - TotelBooks

ÖRÖKNAPTÁR 1.

7995 Ft 6990 Ft -13%

Szállítási költség: 1600 Ft

Személyes átvétel: ingyenes

  • ISBN: 9789638772800
  • Kötészet: spirál
  • Oldalak száma: 370
  • Kiadó: TotelBooks

366 lapos asztali öröknaptár (365 nap+szökőnap) Minden oldalon újabb és újabb, ragyogóan gyönyörű színű és formájú, energiát adó mandala található a kiadványban. A képeket az adott naphoz illeszkedő bölcs útravaló, és a névnapok jelentése gazdagítja. Élvezze sokáig nap mint nap áldásos hatásait ennek a csodálatos öröknaptárnak, otthonában és munkahelyén!

A mandalák évezredek óta segítenek az ember tudatának tágításában. Csodálatos erejük és különleges hatásuk miatt mind a keleti, mind a nyugati kultúrákban gyógyítás területén is alkalmazzák. Meditációs gyakorlatok és technikák elengedhetetlen kelléke. 

A mandala egy különleges mágikus tér, a világ sajátos leképeződése. Középpontja a világ közepét szimbolizálja, legfőbb célja a tökéletes összhang és az egyetemes tudatosság egységének megtalálása. Használható lélekvezetőként az együttérzés, a bölcsesség és az erő egységének kialakításában. Tehát fő célja, hogy a meditálót bevezesse egy tökéletes világba, a külső elemek és belső tudatszintek harmóniájába. Lenyugtat, ellazít, pihentet és erőt ad. 

A mandalában a kör a szellemiséget, a négyzet az anyagi világot jelképezi, a színek pedig érzelmeket társítanak ezekhez a formákhoz.

Művészet-terápiás eszközként is használatos, gyakran a díszítőművésztben is fontos szerepet tölt be. Nem csoda, hogy a mandala-kultusz napjainkban virágkorát éli, mind a nézése, mind a rajzolása, színezése pihenteti a szellemet, segíti a koncentrációt.

Gyönyörű színű, egyedi grafikájú mandalák jókívánságok kifejezésére és szerencsés energiák vonzására. Kedves ajándék is lehet családtagok és barátok számára.

Méret: 17x25 cm, álló formátumú asztali naptár Spirálozott, kemény táblás tartólábbal.

Kosár