Spirituális üzenetek csomag

7990 Ft 13420 Ft

KOSÁRBA
Spirituális üzenetek csomag - TotelBooks

A szellemi vezetők tisztában vannak azokkal a problémákkal, amelyekkel szembesülünk mindennapi életünkben. Azért vannak mellettünk, hogy segítsenek az életünk nehéz periódusaiban megérteni a tanulságokat. Mindig ott vannak, hogy figyeljenek ránk, és megfelelő irányba tereljenek. Bátorítanak abban, hogy a célunkra koncentráljunk és elszántan haladjunk az utunkon előre.

Nagyon sokféle formában jelenhetnek meg,  angyali vagy állati szellemek is szegődhetnek belső vezetőnek.  Nem is hinnénk, milyen sok tanácsot és útmutatást tudnak adni az állatok, akár valós eredetűek, akár misztikus világból származnak. Többnyire nekik is speciális területeik vannak, így ezért is van az, hogy a különböző területekért más más mentor a felelős. Ez a válogatás egybegyűjtötte az állati szellemi vezetőkhöz vezető kártyacsomagokat, amelyekhez egy igazán különleges könyvet adunk ajándékba, az UNIKORNISOK CSODÁJÁT. Ebben még több segítséget kaphatunk a különleges lények megértéséhez, segítő sugallataik értelmezéséhez. 

Viszont ettől még a szellem vezetők tiszteletben tartják a szabad akaratot, így sosem döntenek helyettünk, sosem kényszerítenek valamilyen opcióra és nem is nagyon mondják meg mit kell tennünk, inkább mentor szinten útravalókkal látnak el. 

© 2021 TotelBooks. Minden jog fentartva

Barion Bankkártyás fizetés