Unikorniskártyák - Diana Cooper - TotelBooks

Unikorniskártyák

4990 Ft

Szállítási költség: 1600 Ft

Személyes átvétel: ingyenes

  • ISBN: 978-80-7370-176-5
  • Kötészet: dobozban könyv és kártyák
  • Oldalak száma: 24 és 44 kártya
  • Kiadó: TotelBooks

Az unikornisok éteri lények szellemi vezetőink, akik az angyalokhoz hasonló energiával és erővel rendelkeznek. Arra emlékeztetnek bennünket, kik is vagyunk valójában. Az angyalok a szívünkön keresztül, az unikornisok viszont a lelkünkön keresztül szólnak hozzánk. Szarvukból energiát sugárzó varázspálcához hasonlóan gyógyító hatású energiát árasztanak, és nem csupán testünket, és érzelmeinket, hanem a lelkünket is képesek meggyógyítani. Még a mély lelki sebeket is elsimítják. Ha készen állunk az unikornisok segítségének befogadására, csak kérni kell őket. 

Az unikornisok segítenek, hogy kitartsunk elképzeléseink mellett, bátorságot és hitet öntenek belénk a kihívások és nehézségek idején. Megerősítenek és megszilárdítanak elhatározásunkban, méltósággal és vonzerővel ruháznak fel, hogy harcolhassunk az igazunkért.

Diana Cooper több nagy sikerű spirituális témájú könyv szerzője. A kártyacsomagot kiegészíti az írónő UNIKORNISOK CSODÁJA c. könyve, amely új megvilágításba helyezi az unikornisokat övező míoszokat és legendákat, és az érdeklődőket különféle unikornis meditációkkal és szertartásokkal vezeti a szellemi megismerés útján.

Vegye meg kedvezményes csomagban!

Misztikus állatok csomag - TotelBooks

14980 Ft 10990 Ft

Misztikus állatok csomag

Kosár