Unikorniskártyák

4 Customer reveiws

2990 Ft

ISBN: 978-80-7370-176-5

Kötészet: dobozban könyv és kártyák

Oldalak száma: 24 és 44 kártya

Kiadó: TotelBooks

Szállítási költség: 1600 Ft (Személyes átvétel: ingyenes)

KOSÁRBA

Az unikornisok éteri lények szellemi vezetőink, akik az angyalokhoz hasonló energiával és erővel rendelkeznek. Arra emlékeztetnek bennünket, ik is vagyunk valójában. Az angyalok a szívünkön keresztül, az unikornisok viszont a lelkünkön keresztül szólnak hozzánk. Szarvukból energiát sugárzó varázspálcához hasonlóan gyógyító hatású energiát árasztanak, és nem csupán testünket, és érzelmeinket, hanem a lelkünket is képesek meggyógyítani. Még a mély lelki sebeket is elsimítják. Ha készen állunk az unikornisok segítségének befogadására, csak kérni kell őket. 

Az unikornisok segítenek, hogy kitartsunk elképzeléseink mellett, bátorságot és hitet öntenek belénk a kihívások és nehézségek idején. Megerősítenek és megszilárdítanak elhatározásunkban, méltósággal és vonzerővel ruháznak fel, hogy harcolhassunk az igazunkért.

Diana Cooper több nagy sikerű spirituális témájú könyv szerzője. A kártyacsomagot kiegészíti az írónő UNIKORNISOK CSODÁJA c. könyve, amely új megvilágításba helyezi az unikornisokat övező míoszokat és legendákat, és az érdeklődőket különféle unikornis meditációkkal és szertartásokkal vezeti a szellemi megismerés útján.

© 2022 TotelBooks. Minden jog fentartva

ÁSZF | Adatkezelés | Blog
Barion Bankkártyás fizetés