ANGYALOK ÉS ŐSÖK - Kyle Gray és Lily Moses - TotelBooks

ANGYALOK ÉS ŐSÖK

9990 Ft

ÉRTESÍTÉST KÉREK

Szállítási költség: 1800 Ft

Személyes átvétel: ingyenes

  • ISBN: 978-80-7370-669-2
  • Kötészet: dobozban
  • Oldalak száma: 160
  • Eredeti cím: Angels and Ancestors Oracle cards
  • Fordító: Basa Lili
  • Kiadó: Totel Books

HAMAROSAN MEGJELENIK!!!

IRATKOZZON FEL A VÁRÓLISTÁRA ÉS ÉRTESÍTJÜK A MEGJELENÉSRŐL.

Az angyalkártyák a szeretet és a megnyugvás üzenetét hozzák.

Most, hogy világunk kibillent az egyensúlyából, nagy szükségünk van szellemi segítőink ősi bölcsességére. Számtalan spirituális segítő vesz körül bennünket, akik meg akarják osztani velünk tudásukat, hogy gyógyulást és változást hozzanak. Ők az ANGYALOK ÉS ŐSÖK – a szeretet hangját visszhangozó isteni lények és a világ bölcsességét őrző lelkek. Az idők kezdete óta támogatják az emberiséget, csak kérni kell erre őket. Ez a pakli a legősibb kultúrákon átívelő hidat képez világaink között, segítségével és a könyvben olvasható útmutatással bárki kapcsolódhat a magasabb szférákhoz és megszerezheti az értékes tudást. Eljött a változás szüksége, hogy békében, jólétben és szeretetben értelmes életet élhessünk.

KYLE GRAY elismert spirituális tanító, angyalszakértő. Elkötelezetten segít másoknak is felfedezni azt a csodálatos világot, ahonnan oly sok segítséget kaphatunk.

LILY MOSES festőművész, festményein a mítoszok és legendák szimbólumai, archetípusai elevenednek meg.

Vásárlóink mondták

Egy hihetetlen energia fon egymásba minket, embereket, az az energia, ami az egész világot is létrehozta. (Angyali számok 11:11 Kyle Gray)

"Rajongok Kyle Grayért. Segít kapcsolódni ahhoz a részedhez, amely felszínre akar törni, elfogadni az égi támogatást, ami elérhető számodra, és méltósággal elengedni azt, ami tova akar tűnni." - Rebecca Campbell, A Fény Ereje Orákulum, A Víz Gyógyító Ereje orákulum, A lelked ragyogása könyv szerzője – egy könyvajánlóból

Lapozzon bele!

Kosár