ARANY TAROT ROYALE  - Ciro Marchetti és Barbara Moore - TotelBooks

ARANY TAROT ROYALE

11990 Ft

ÉRTESÍTÉST KÉREK

Szállítási költség: 1900 Ft

Személyes átvétel: ingyenes

  • ISBN: 978-80-7370-584-8
  • Kötészet: dobozban
  • Oldalak száma: 256
  • Kiadó: Totel / Synergie

Áprilisra várható a változatlan utánnyomás. Ha értesítést kér, kérjük iratkozzon fel a várólistára és időben tájékoztatjuk a termék érkezéséről.

Az Arany Tarot Royale – a klasszikus arany tarot luxus kiadása, amely az eredeti változatnak egy magasabb szintű, érzékenyebb művészi átdolgozása. Elhagyva a korábbi kiadásnál használt keretet, a kártya teljes felületét használva teljesebb vizuális élményt nyújt. A jövendölés új dimenzióit nyitja meg, felébreszti a bennünk szunnyadó spirituális energiát, tanít és tanácsot ad. Szimbólumai a lelkünk legmélyéről jövő ősi tudást hordozzák.

Ciro Marchetti festőművész legújabb interpretációja a tarot ősrégi szimbólumainak és archetipikus motívumainak modern technikákat alkalmazó intuitív átdolgozása. Rendkívüli, látomást idéző művészi alkotása minden egyes kártyalapon gyönyörködtet, emellett vizuális inspirációjával értékes távlatokat nyit a sors elemzéséhez.

Ismerje meg a tarot titokzatos világát, amely megláttatja velünk életutunk fázisat, intuitív sugallataival segít megérteni az élet történéseit, segít kapcsolatba lépni szellemi vezetőinkkel. Merüljön el álmai világában és ébredjen rá az igazságra az Arany Tarot luxus kiadásásával.

A könyvből mindent megtudhatunk a tarot különféle kirakási módjairól, és az egyes kártyák részletes leírása és magyarázata mellett megtanulhatjuk egyéni nézőpontból értelmezni a lapokat.

A doboz egy 224 oldalas könyvet és 78 (76x127 mm) nagy méretű kártyalapot tartalmaz!

Bemutató videó

KÉK LÓTUSZ ÜZENETEK

Megnézem

Lapozzon bele!

Kosár