Egészségesen, gluténmentesen

4 Customer reveiws

5980 Ft 4490 Ft

ISBN: 978-80-7370-273-1

Kötészet: kartonált ragasztókötés

Oldalak száma: 224

Kiadó: TotelBooks

Szállítási költség: 1500 Ft (Személyes átvétel: ingyenes)

KOSÁRBA

Az ​Egészségesen, gluténmentesen nélkülözhetetlen vezérfonal a glutén nélküli életmód hatékony bevezetéséhez és megtartásához a cöliákiások, gluténérzékenyek és búzaallergiások számára éppúgy, mint azoknak, akik egyszerűen csak egészségesebb étrendre és jobb közérzetre vágynak.

Az 1. rész a természetes alapanyagokra épülő gluténmentes diéta és életmód bevezetéséhez nyújt segít, áttekintve a téma szinte minden vonatkozását, a gluténérzékenység különféle formáinak és a diagnosztikai-kezelési módszereknek az ismertetésétől az orvosválasztás és az átállás nehézségein át az élelmiszerbiztonságig, különös tekintettel a házon kívüli étkezésre, a gyerekek diétájára, valamint a vásárlásra, az árucímkék értelmezésére és az éléskamra feltöltésére. Ehhez kapcsolódik a gluténmentes élelmiszerek részletes, tematikus felsorolása, hogy mindig tudjuk, mi micsoda, s ne fordulhasson elő, hogy kétség vagy bizonytalanság miatt éhen maradunk.

A 2. rész összesen száz étel receptjét tartalmazza, jobbnál jobb finomságokét, amelyek közös jellemzője, hogy könnyen beszerezhető, natúr, gluténmentes alapanyagokból készülnek. Vannak itt (amerikai) klasszikusok, de újszerű reformételek is, mint amilyen a kölespiláf sült gyökérzöldségekkel vagy a mogyorós csokoládétorta liszt nélkül. A gazdag kínálatban bárki megtalálhatja az ízlésének, pénztárcájának, időbeosztásának legmegfelelőbb fogásokat, feledve a kétes összetételű, drága és ehetetlen műlisztekből meg egyéb pótszerekből készült „betegkosztot”, amelyre a diétázó cöliákiások a legutóbbi időkig rákényszerültek.

Az Egészségesen, gluténmentesen jóvoltából nem stressz és nyűg többé a gluténmentes életmódra való áttérés, hanem gyerekjáték!

© 2021 TotelBooks. Minden jog fentartva

ÁSZF | Adatkezelés
Barion Bankkártyás fizetés