Hajdinaföldi történetek

4 Customer reveiws

3990 Ft

ISBN: 978 615 80496 0 3

Kötészet: táblakötés

Oldalak száma: 128

Kiadó: TotelBooks

Szállítási költség: 1600 Ft (Személyes átvétel: ingyenes)

KOSÁRBA

Nem is hinnétek, milyen kemény munka fölkészülni az uralkodásra!

Marci, a Hajdinaföldi Királyság trónörököse sokszor indulatokkal telve gondol sorsára, amely alól nem térhet ki. Szülei gyakran aggódva sóhajtanak fel: mivé lesz ez a gyerek, hisz már minden házitanítóját elüldözte a palotából! Szerencsére a szomszédos Árpaföldről segítségükre siet egy tanító. Eleinte furcsálkodva fogadják a jövevényt, hisz olyan más, mint azok a tudós professzorok, akik eddig próbálták ráncba szedni a trónörököst. Másképp él, másképp beszél, másképp foglalkozik a tanítványával. De ami a legfontosabb: figyel Marcira, érdekli, amit gondol és mond, nem parancsolgat, nem büntet. Lesz így vajon elég tekintélye, hogy Marci megtanulja tőle mindazt, amit egy bölcs és jó királynak tudnia kell?

Marci bőrébe bújva átélhetjük egy kiskamasz örömeit, szorongásait, félelmét a felelősségtől, barátok utáni sóvárgását, iskolába készülődését, szüleivel való nem mindig felhőtlen kapcsolatát.

Elbűvölő, szívderítő és gondolatébresztő történet 6-12 éves gyerekeknek a helyes viselkedésről, a barátságról, mások tiszteletéről és az önbizalomról - mindezt a napjainkban egyre népszerűbbé váló buddhista tanításokon keresztül, mert ugyan nincs a könyvben kimondva, de a neveletlen herceg tanítója buddhista elveket vall, és ezek szerint farag "embert" Marciból.

A könyvben a szülőknek írt részben pszichológus foglalja össza a fontos tudnivalókat a mese és spiritualitás kapcsolatáról, a nem változó értékekről, az előremutató gondolkodásról, véleményt találhatnak a gyermekek meditálásáról, és arról is található hasznos segítség, hogyan érdemes a könyv üzenetét és fontos útravalóit feldolgozni a gyermekkel. Az egyszerűbb meditációs gyakorlatok észrevétlenül szövődnek a történetekbe, különös figyelmet fordítva a lenyugtató légzéstechnikákra.

Lapozzon bele!

© 2022 TotelBooks. Minden jog fentartva

ÁSZF | Adatkezelés | Blog
Barion Bankkártyás fizetés