Kedves Vásárlóink!

Webáruházunkban 2024. április 29 és május 3 között a személyes átvétel szünetel.
Megértésüket köszönjük!
Hajdinaföldi történetek - Erdélyi Anna - Felföldi Anna - TotelBooks

Hajdinaföldi történetek

3990 Ft 1995 Ft -50%

Szállítási költség: 1600 Ft

Személyes átvétel: ingyenes

  • ISBN: 978 615 80496 0 3
  • Kötészet: táblakötés
  • Oldalak száma: 128
  • Kiadó: TotelBooks

Nem is hinnétek, milyen kemény munka fölkészülni az uralkodásra!

Marci, a Hajdinaföldi Királyság trónörököse sokszor indulatokkal telve gondol sorsára, amely alól nem térhet ki. Szülei gyakran aggódva sóhajtanak fel: mivé lesz ez a gyerek, hisz már minden házitanítóját elüldözte a palotából! Szerencsére a szomszédos Árpaföldről segítségükre siet egy tanító. Eleinte furcsálkodva fogadják a jövevényt, hisz olyan más, mint azok a tudós professzorok, akik eddig próbálták ráncba szedni a trónörököst. Másképp él, másképp beszél, másképp foglalkozik a tanítványával. De ami a legfontosabb: figyel Marcira, érdekli, amit gondol és mond, nem parancsolgat, nem büntet. Lesz így vajon elég tekintélye, hogy Marci megtanulja tőle mindazt, amit egy bölcs és jó királynak tudnia kell?

Marci bőrébe bújva átélhetjük egy kiskamasz örömeit, szorongásait, félelmét a felelősségtől, barátok utáni sóvárgását, iskolába készülődését, szüleivel való nem mindig felhőtlen kapcsolatát.

Elbűvölő, szívderítő és gondolatébresztő történet 6-12 éves gyerekeknek a helyes viselkedésről, a barátságról, mások tiszteletéről és az önbizalomról - mindezt a napjainkban egyre népszerűbbé váló buddhista tanításokon keresztül, mert ugyan nincs a könyvben kimondva, de a neveletlen herceg tanítója buddhista elveket vall, és ezek szerint farag "embert" Marciból.

A könyvben a szülőknek írt részben pszichológus foglalja össza a fontos tudnivalókat a mese és spiritualitás kapcsolatáról, a nem változó értékekről, az előremutató gondolkodásról, véleményt találhatnak a gyermekek meditálásáról, és arról is található hasznos segítség, hogyan érdemes a könyv üzenetét és fontos útravalóit feldolgozni a gyermekkel. Az egyszerűbb meditációs gyakorlatok észrevétlenül szövődnek a történetekbe, különös figyelmet fordítva a lenyugtató légzéstechnikákra.

Lapozzon bele!

Vegye meg kedvezményes csomagban!

Suliváró MEGA csomag - TotelBooks

11540 Ft 6990 Ft

Suliváró MEGA csomag

MEGA-mesecsomag  - TotelBooks

20830 Ft 10490 Ft

MEGA-mesecsomag

ESTIMESE-csomag - TotelBooks

12870 Ft 6490 Ft

ESTIMESE-csomag

Meditációs mesecsomag - TotelBooks

12870 Ft 5990 Ft

Meditációs mesecsomag

Kosár