Misztikus Macska Tarot - Lunea Weatherstone / Mickie Mueller - TotelBooks

Misztikus Macska Tarot

9990 Ft

ÉRTESÍTÉST KÉREK

Szállítási költség: 1900 Ft

Személyes átvétel: ingyenes

  • ISBN: 978 8073706388
  • Kötészet: dobozban
  • Oldalak száma: 232
  • Kiadó: TotelBooks

Hamarosan megjelenik!!!

Ha értesítést kér, kérjük iratkozzon fel a várólistára és időben tájékoztatjuk a termék érkezéséről.

A macskák nem pusztán házi kedvencek. Szőrös dicsőségükben és pompájukban ők a Macskaistennő méltó utódai. Miközben csendben pihennek kedvenc párnájukon összegömbölyödve, és összeszűkülő szemmel figyelik a világot, ne feledjük, hogy ők az ősi bölcsesség örökösei...

A macskák misztikus természetét évezredek óta próbálja megérteni a világ számos kultúrája. A folklór gazdag anyagot őriz mágikus erejű macskákról szóló varázslatos mesékről. Hogy mi rejlik valójában bölcs tekintetük mögött? Ez bizony sokak előtt rejtély maradna, ha ez a pakli nem engedne bepillantást a macskamágia rejtett birodalmába, ahol a macskáknak olyan kihívásokkal és váratlan történésekkel, ismeretségekkel kell szembenézniük, amelyek komoly leckéket kínálnak az élet minden területén.

A dobozban a kártyák mellett található könyv útmutató a gyönyörűen megjelenített Misztikus Macska Tarot paklihoz, amely átgondolt elemzést nyújt az egyes kártyákról. A bölcs macskák feltárják a tarot világát, egyben segítségükkel megtalálhatjuk a választ az élet legfontosabb kérdéseire. A Föld, a Tenger, a Tűz és az Ég elementáris színei, valamint a macskarejtélyek csodálatos egysége által alkotott tarot lapjaival Macskaistennő méltó leszármazottai előtt tisztelgünk.


Bemutató videó

KÉK LÓTUSZ ÜZENETEK

Bemutató video

Megnézem

Lapozzon bele!

Kosár