Misztikus Macska Tarot - Lunaea Weatherstone / Mickie Mueller - TotelBooks

Misztikus Macska Tarot

9990 Ft 7990 Ft -20%

Szállítási költség: 1600 Ft

Személyes átvétel: ingyenes

  • ISBN: 978 8073706388
  • Kötészet: dobozban
  • Oldalak száma: 232
  • Kiadó: TotelBooks

 

MÁR KAPHATÓ A MISZTIKUS MACSKA TAROT!

A macskák nem pusztán házi kedvencek. Szőrös dicsőségükben és pompájukban ők a Macskaistennő méltó utódai. Miközben csendben pihennek kedvenc párnájukon összegömbölyödve, és összeszűkülő szemmel figyelik a világot, ne feledjük, hogy ők az ősi bölcsesség örökösei...

A macskák misztikus természetét évezredek óta próbálja megérteni a világ számos kultúrája. A folklór gazdag anyagot őriz mágikus erejű macskákról szóló varázslatos mesékről. Hogy mi rejlik valójában bölcs tekintetük mögött? Ez bizony sokak előtt rejtély maradna, ha ez a pakli nem engedne bepillantást a macskamágia rejtett birodalmába, ahol a macskáknak olyan kihívásokkal és váratlan történésekkel, ismeretségekkel kell szembenézniük, amelyek komoly leckéket kínálnak az élet minden területén.

A dobozban a kártyák mellett található könyv útmutató a gyönyörűen megjelenített Misztikus Macska Tarot paklihoz, amely átgondolt elemzést nyújt az egyes kártyákról. A bölcs macskák feltárják a tarot világát, egyben segítségükkel megtalálhatjuk a választ az élet legfontosabb kérdéseire. A Föld, a Tenger, a Tűz és az Ég elementáris színei, valamint a macskarejtélyek csodálatos egysége által alkotott tarot lapjaival Macskaistennő méltó leszármazottai előtt tisztelgünk.


Bemutató videó

KÉK LÓTUSZ ÜZENETEK

Bemutató video

Megnézem

Lapozzon bele!

Vegye meg kedvezményes csomagban!

Új Tarot-csomag - TotelBooks

21980 Ft 20490 Ft

Új Tarot-csomag

Misztikus állatok csomag - TotelBooks

14980 Ft 10990 Ft

Misztikus állatok csomag

Macskamánia csomag 2 - TotelBooks

14980 Ft 11980 Ft

Macskamánia csomag 2

Macskamánia csomag 1 - TotelBooks

14980 Ft 11980 Ft

Macskamánia csomag 1

Kosár