Kedves Vásárlóink!

Webáruházunkban 2024. április 29 és május 3 között a személyes átvétel szünetel.
Megértésüket köszönjük!
FelNŐni testben és lélekben - Patricia Wooster - TotelBooks

FelNŐni testben és lélekben

2990 Ft 1990 Ft -33%

Szállítási költség: 1600 Ft

Személyes átvétel: ingyenes

  • ISBN: 978 615 80496 4 1
  • Kötészet: kartonált ragasztókötés
  • Oldalak száma: 128
  • Kiadó: TotelBooks

Ez itt az amibciózus fiatal lányok könyve.

Patricia Wooster motivációs naplója azt kívánja elősegíteni, hogy olvasói saját erejükből váljanak képessé hasznos, értelmes célok kitűzésére és azok elérésére, akaraterejük fejlesztésére, nyitottságuk és képzeletük kitágítására. Mindehhez tesztek, heti kihívások, bejegyzésekre alkalmas oldalak és emlékeztetők, nem utolsó sorban pedig inspiráló hatású fiatal celebektől vett idézetek adnak ihletést. Kitűnő eszköz ahhoz, hogy a fiatalokat arra sarkallja: merjenek nagyot álmodni és álmaik megvalósítására törekedni! Ez az interaktív napló 52 hétre szóló gyakorlati útmutató a kamaszkor buktatóinak legyőzéséhez, az önálló, tudatos értékrend kialakításához, az önkifejezési és érdekérvényesítő képesség erősítéséhez.

Szia! Lili vagyok, én fordítottam le Patricia Wooster könyvét. Ahogy a kezembe vettem az eredetit, tudtam, hogy szeretni fogom és tutira sokat fogok belőle megtudni magamról, meg arról, hogyan próbáljak eligazodni a világban. És tényleg! Mondjuk az is sokat segített, hogy egy évet tanultam az USÁ-ban egy kisvárosi highschool végzőseként, így hát elég fogékony lettem első pillanattól a témára. Gimisként én is kiragasztottam a szobám falára a kis motivációs táblámat, hetente cserélve rajta az aktuális céljaimat, ahogy azt az ottani tanáraim javasolták. De ez csak egy ötlet a sok közül, amivel találkoztam a fordítás közben. Ha követed a naplót hétről hétre, TE is megismered magad és a világodat, felfedezed az értékeket, tudni fogod, mi a fontos, mire kell figyelned, miben kell segítséget kérned... Mert gáz, amikor nem érzed jól magad a bőrödben. Ja, és még valami: miután végig írtad az évedet, kivesézve az összes tanácsot, tedd el a könyvet és majd vedd elő néhány évvel később. Rá fogsz jönni, milyen sokat segített! Hidd el, egyetlen tizenévesnek sem kell felnőttkoráig várnia, hogy rájöjjön, mik azok a dolgok, amelyek motiválják és inspirálják.

Neked is szükséged van rá, mert nem vagy már gyerek, de még felnőttnek sem mondhatod magad. Tele vagy kételyekkel, bizonytalansággal. Nem találod a hangodat, nem látod a céljaidat. Ez az időszak mindenkinek nehéz, akár bevallja, akár nem. Vannak, akik könnyebben találnak önmagukra, mert előbbre tartanak azon az úton, amelyet mindenki magának tapos ki. A sikeres személyiség kialakításához alapos önismeretre, önbizalomra és céltudatosságra van szükség. Szerezd hát meg ezeket, máris fogj bele! Vedd kezedbe a saját sorsodat, légy elkötelezett!

Kosár