Szeretet, Isten és a francia konyhaművészet

4 Customer reveiws

2990 Ft

ISBN: 9788073702939

Kötészet: kartonált ragasztókötés

Oldalak száma: 238

Kiadó: TotelBooks

Szállítási költség: 1600 Ft (Személyes átvétel: ingyenes)

KOSÁRBA

 

EZ EGY IGAZ TÖRTÉNET, MIÉRT IS NE SIKERÜLHETNE MÁSNAK IS!

A kiváló tehetségű francia séf, Roger Dufauem nemcsak az ínyencségekhez ért. Különös képessége van arra is, hogy belelátva az emberi lélekbe segítsen feltárni korábbi tévedéseket, és segítsen megtalálni a helyes utat... Amikor James Twyman belép egy Torontótól nem messzire lévő panzió tulajdonosának, Roger Dufau-nak a titokzatos világába a különleges ételeken kívül leckéket kap a szeretetről és Istenről, miközben játszi könnyedséggel készülnek finomabbnál finomabb nyalánkságok.

A könyv a kanadai író, James Twyman és Roger szenvedélyes beszélgetésébe enged bepillantást a séf konyhájában. Szellemes és sziporkázó gondolatok késztetik az írót, és az olvasót is további értékes következtetésekre. James korábbi kudarcait átértékelve végre felismeri a valódi értéket, rátalál a helyes útra és ezáltal új értelmet kap az élete. Izgalmas folyamatoknak lehetünk tanúi, sőt aktív szereplői. Csak nyitottnak kell lenni a befogadásra.

James F. Twyman a New York Times bestseller írója, nemzetközileg ismert béketrubadúr, aki elutazik a világ legnagyobb konfliktusövezeteibe, hogy megossza békeüzenetét. 15 kötete jelent már meg.

© 2022 TotelBooks. Minden jog fentartva

ÁSZF | Adatkezelés | Blog
Barion Bankkártyás fizetés