Szeretet, Isten és a francia konyhaművészet - James Twyman - TotelBooks

Szeretet, Isten és a francia konyhaművészet

2990 Ft 2290 Ft -23%

Szállítási költség: 1600 Ft

Személyes átvétel: ingyenes

  • ISBN: 9788073702939
  • Kötészet: kartonált ragasztókötés
  • Oldalak száma: 238
  • Kiadó: TotelBooks

 

EZ EGY IGAZ TÖRTÉNET, MIÉRT IS NE SIKERÜLHETNE MÁSNAK IS!

A kiváló tehetségű francia séf, Roger Dufauem nemcsak az ínyencségekhez ért. Különös képessége van arra is, hogy belelátva az emberi lélekbe segítsen feltárni korábbi tévedéseket, és segítsen megtalálni a helyes utat... Amikor James Twyman belép egy Torontótól nem messzire lévő panzió tulajdonosának, Roger Dufau-nak a titokzatos világába a különleges ételeken kívül leckéket kap a szeretetről és Istenről, miközben játszi könnyedséggel készülnek finomabbnál finomabb nyalánkságok.

A könyv a kanadai író, James Twyman és Roger szenvedélyes beszélgetésébe enged bepillantást a séf konyhájában. Szellemes és sziporkázó gondolatok késztetik az írót, és az olvasót is további értékes következtetésekre. James korábbi kudarcait átértékelve végre felismeri a valódi értéket, rátalál a helyes útra és ezáltal új értelmet kap az élete. Izgalmas folyamatoknak lehetünk tanúi, sőt aktív szereplői. Csak nyitottnak kell lenni a befogadásra.

James F. Twyman a New York Times bestseller írója, nemzetközileg ismert béketrubadúr, aki elutazik a világ legnagyobb konfliktusövezeteibe, hogy megossza békeüzenetét. 15 kötete jelent már meg.

Vegye meg kedvezményes csomagban!

Szívvel-lélekkel csomag - TotelBooks

9970 Ft 4990 Ft

Szívvel-lélekkel csomag

Kosár