A különleges férfi útja  - David Deida - TotelBooks

A különleges férfi útja

4990 Ft 3990 Ft -20%

Szállítási költség: 1600 Ft

Személyes átvétel: ingyenes

  • ISBN: 9788073702816
  • Kötészet: füles kartonált ragasztókötés
  • Oldalak száma: 208
  • Kiadó: TotelBooks

ÚJRA KAPHATÓ!

Mi az élet igazi célja? Mit akarnak valójában a nők? Mitől lesz valaki jó szerető?

Szinte minden férfi felteszi magának ezeket a kérdéseket, de nem biztos, hogy sikerül megválaszolnia őket. Legalábbis addig, amíg el nem olvasta ezt a könyvet.

A különleges férfi útja című könyvben David Deida feltárja a férfiak életét érintő legfontosabb problémákat – a karriertől és családtól a nőkig, a meghitt szeretetig és spiritualitásig –, és gyakorlati útmutatást ad a teljes, hiteles és szabad férfias élethez. A sikeres szerző, aki nemzetközileg is elismert szaktekintély a szexuális spiritualitás területén, őszinte tanácsokat ajánl a képesség és ügyesség fejlesztésére, valamint segítséget nyújt abban, hogyan lehet teljes életet élni, mindenféle kompromisszum nélkül.

Ideje túllépni a macsó figurán, akinek van tartása, de nincs szíveírja David Deida. Ideje túllépni az érzékeny és gondoskodó gyáva alak figuráján, akinek szíve van, de nincs semmi tartása. A különleges férfi útja fontos kihívás – és jutalom – a mai férfiak számára: teljes tudatossággal felfedezhetik a „szív és tartás” egységét és a szeretet végtelen nyitottságát.

David Deida előadásokat tart világszerte a spirituális fejlődésről és a meghittségről. Legkeresettebb művei közé tartozik a Szomorú igazság és a Vad éjszakák, amelyeket tizenöt nyelven adtak ki.

David Deida a sikeres szerző, korunkban a világ egyik legokosabb és legprovokatívabb spirituális tanítója, folytatja a férfiak és nők spirituális és szexuális fejlődésének forradalmasítását. Azt tanítja, hogy napjainkban a radikálisan gyakorlatias spiritualitás a legeredetibb és leghitelesebb hozzájárulás az egyén lelki fejlődéséhez. Deida nemzetközileg is elismert különleges tervezésű és fejlesztésű tanfolyamokat tart spirituális fejlődésről és szexualitásról, olyan gyakorlatokkal, amelyek a tudat, a test és lélek ébredését szolgálják. Társalapítója az Integral Intézetnek, tanított a kaliforniai orvosi egyetemen San Diegóban, a kaliforniai Santa Cruz Egyetemen, a San Jose Egyetemen, a bostoni Lexington Intézetben és a párizsi Ecole Polytechnique-ben. Deida világszerte ismert szerzője több száz tudományos cikknek, hanganyagnak, könyvnek, videónak, amelyek nagyon jól tükrözik, milyen integrált módon kezeli a spiritualitás kérdését. A könyveit tizenöt nyelven adták ki, kötelező olvasmány egyetemeken, templomokban és spirituális központokban, és a leghitelesebb spirituális szakirodalomnak tartják.

A könyről írták:

Ezt a könyvet mindig továbbadom. Azt hiszem, már legalább harminc példányom volt belőle. Felajánlom bármelyik férfinak vagy nőnek, aki elkötelezettséget – vagy legalább átmeneti érdeklődést – tanúsít a szerelem művészete iránt. David Deida úgy fogta meg a témát, ahogy előtte még senki mástól nem olvastam, nagyon erőteljesen, őszintén és lenyűgözően, költői módon ír.

Michael Tucker színész, író

A különleges férfi útja igazán csodálatos könyv. Végre van egy útmutató azoknak a férfiaknak, akiknek vannak vágyaik. Ez a könyv egyeseket megbánt és felháborít, másokat ösztönöz és próbára tesz, de lényegében mindenkinek kihívást jelent. Nagyon kevés könyv van, ami ennyire a szexualitás spirituális vonatkozásával foglalkozik, nem pedig a középkori lovagregények álmatag nemiségével. Ez a mű egyértelmű kihívást jelent. Lehet szeretni vagy gyűlölni, akkor is az örök férfiasság szívből jövő üzenete.

Ken Wilber, a Szex, ökológia, spiritualitás határok nélkül szerzője

 

A különleges férfi útja kihívást jelent minden férfinak, aki szeretné megvalósítani igazi életcélját, hogy tényleg férfias legyen. A könyv útmutatóként szolgál a sikeres és spirituálisan kiteljesedett életvitelhez. Arra biztatok mindenkit, éljen a pillanatnak, legyen nyitott a szeretetre, és jusson feljebb, ezzel a könyvvel a kezében.

Tony Robbins, az Ébresszük fel magunkban az óriást szerzője

Lapozzon bele!

Vegye meg kedvezményes csomagban!

Kosár