Különleges férfiaknak csomag

12970 Ft 9990 Ft -23%

Szállítási költség: 1600 Ft

Személyes átvétel: ingyenes

A mai világban felcserélődnek a családon belüli szerepkörök, elmosódnak a korábban egyértelműen nemekhez kötött feladatok határai. Oly sokan keresik a helyüket, boldogságukat, napi szinten vagy hosszabb távon egy családban vagy akár önállóan a nagybetűs ÉLETben, a férfiak között sokan úgy érezhetik, hogy zűrzavaros és bizonytalan ez a világ. David Deida, A KÜLÖNLEGES FÉRFI ÚTJA c. könyv szerzője nemzetközileg elismert coach, lépésről lépésre vezeti férfi olvasót a pozitív változás irányába könyvében, nem titkolt enyhe spirituális beütéssel, hogy kisebb de nagyon is markáns változásokkal különlegessé, boldogabbá válhassanak. Egyik fontos tanácsa a saját életcél ismerete, hiszen enélkül a férfi gyenge és tehetetlen lesz az élet minden területén. Könyve praktikus tanácsok és önismereti gyakorlatok tárháza, emellett szóba kerül a polaritás, a női vonzerő, a férfi sötét oldala, valamit az intim jóga is.  Részletesebben a könyvről itt olvashat.

A boldogsághoz, boldoguláshoz vezető útnak több fajtája van, itt egy könnyedebb és jóval szórakoztatóbb, amelyet a dalai láma macskájának legújabb történetében ismerhet meg. A NÉGY LÁBON JÁRÓ SPIRITUALIZMUS az előző két kötet folytatásának mondható, mégis önálló értékű kincs azok számára, akik nyitottak a keleti világ filozófiájára, pontosabban a tibeti buddhizmus tanaira. A szerző, David Michie ügyel arra, hogy minden fontos előzményt megemlítsen, ami szükséges az új kötet megértéséhez és élvezetéhez.

Komolyabb hangvételű a csomagajánlatunk harmadik kötete: A LHÁSZAI MÁGUS, amely lebilincselő, egyben elgondolkodtató kalandregény. Különösen alakul a szerelmi szál a regényben, ami nem is kicsit emlékeztet minket A KÜLÖNLEGES FÉRFI ÚTJÁNAK némely üzenetére a párkapcsolatok vonatkozásában. Íme egy elgondolkodtató vonal, így mindenképpen ennek olvasását ajánljuk utolsóként. a három ajánlott könyv közül.

További kedvezményes csomagjaink!

Válogasson csomagjaink közül, vagy állítsa össze saját csomagját!
Egyedi akciókért keresse kiadónkat e-mailen (office@totel.hu) vagy telefonon (+3630/535-6374)

Kis kedvenceink csomag - TotelBooks

7980 Ft 5990 Ft

Kis kedvenceink csomag

DAVID MICHIE csomag  - TotelBooks

18960 Ft 12960 Ft

DAVID MICHIE csomag

Kedvenceink kalandjai - TotelBooks

8980 Ft 5990 Ft

Kedvenceink kalandjai

Kosár