Újabb esti Buddha-mesék

Dharmachari Nagaraja

Esti Buddha-mesék

Dharmachari Nagaraja

Hajdinaföldi történetek

Erdélyi Anna - Felföldi Anna

ESTIMESE-csomag

12870 Ft 6490 Ft -50%

Szállítási költség: 1700 Ft

Személyes átvétel: ingyenes

Több mint 30% kedvezménnyel juthat a könyvekhez!

Manapság a történetek a médián, rádión, tévén, filmeken keresztül jutnak el hozzánk. Ezzel szemben ez a könyv a valódi történetmesélés közvetlenségét adja vissza. Miközben felolvasunk gyermekeinknek, velük együtt éljük át a kalandokat, együtt vágunk neki a csodák és a képzelet világának; együtt látjuk, halljuk és érezzük át a történeteket.
A meséket úgy válogattuk össze, hogy szülő és gyerek számára is bepillantást engedjenek Buddha bölcsességébe, nyelvezetük pedig érthető és élvezetes legyen. Így közösen fedezhetjük fel és szívhatjuk magunkba ezt a bölcsességet.
A mesék hat-tíz éves gyermekek számára íródtak, mivel azonban a gyerekek a fejlettségük szerint nagyon különbözhetnek, a szülőkre bízzuk, mikor olvassák nekik ezeket a meséket. Minden történet
elején egy egész lapos színes rajz látható. Mindig az adott mese kulcsjelenetét ábrázolja, és az egész cselekményt valószerűvé teszi, így a felolvasás alatt a gyerekek fel tudják idézni a történetek helyszínét, alakjait, az eseményeket.

A gyerekek nagyon szeretik a történeteket. Valójában egy jól megírt történet a legjobb módja annak, hogy felébresszük és tápláljuk gyermekünk fantáziáját, és akár bonyolult kérdéseket is megértessünk velük. A könyvbeli mesék csodálatos helyekre repítik gyermekeinket, ahol érdekes szereplőkkel találkozhatnak, és közben kényszer nélkül, játszva tanulnak meg érdekes dolgokat saját magukról és az őket körülvevő világról.

További kedvezményes csomagjaink!

Válogasson csomagjaink közül, vagy állítsa össze saját csomagját!
Egyedi akciókért keresse kiadónkat e-mailen (office@totel.hu) vagy telefonon (+3630/535-6374)

Suliváró MEGA csomag - TotelBooks

11540 Ft 6990 Ft

Suliváró MEGA csomag

Suliváró csomag  - TotelBooks

6570 Ft 4990 Ft

Suliváró csomag

Kosár