ESTIMESE-csomag

7990 Ft 11970 Ft

KOSÁRBA
ESTIMESE-csomag - TotelBooks

GYEREKNAPI AKCIÓ!

Most minden megrendelt csomaghoz könyvajándékot adunk. Az alábbiak közül választhat:

* Vakkancs fotóalbuma és Posta az erdőben matricás színező füzetek

* Patricia Wooster FelNŐni testben és lélekben

* Menna Van Praag: Szeretet, Isten és a francia konyhaművészet

* James Twyman: Szerelem, pénz és csokoládé

Több mint 30% kedvezménnyel juthat a könyvekhez!

Manapság a történetek a médián, rádión, tévén, filmeken keresztül jutnak el hozzánk. Ezzel szemben ez a könyv a valódi történetmesélés közvetlenségét adja vissza. Miközben felolvasunk gyermekeinknek, velük együtt éljük át a kalandokat, együtt vágunk neki a csodák és a képzelet világának; együtt látjuk, halljuk és érezzük át a történeteket.
A meséket úgy válogattuk össze, hogy szülő és gyerek számára is bepillantást engedjenek Buddha bölcsességébe, nyelvezetük pedig érthető és élvezetes legyen. Így közösen fedezhetjük fel és szívhatjuk magunkba ezt a bölcsességet.
A mesék hat-tíz éves gyermekek számára íródtak, mivel azonban a gyerekek a fejlettségük szerint nagyon különbözhetnek, a szülőkre bízzuk, mikor olvassák nekik ezeket a meséket. Minden történet
elején egy egész lapos színes rajz látható. Mindig az adott mese kulcsjelenetét ábrázolja, és az egész cselekményt valószerűvé teszi, így a felolvasás alatt a gyerekek fel tudják idézni a történetek helyszínét, alakjait, az eseményeket.

A gyerekek nagyon szeretik a történeteket. Valójában egy jól megírt történet a legjobb módja annak, hogy felébresszük és tápláljuk gyermekünk fantáziáját, és akár bonyolult kérdéseket is megértessünk velük. A könyvbeli mesék csodálatos helyekre repítik gyermekeinket, ahol érdekes szereplőkkel találkozhatnak, és közben kényszer nélkül, játszva tanulnak meg érdekes dolgokat saját magukról és az őket körülvevő világról.

© 2021 TotelBooks. Minden jog fentartva

ÁSZF | Adatkezelés
Barion Bankkártyás fizetés