Csodák a gyakorlatban - Arielle Essex - TotelBooks

Csodák a gyakorlatban

3990 Ft 2990 Ft -25%

Szállítási költség: 1600 Ft

Személyes átvétel: ingyenes

  • ISBN: 978-8073-70-416-2
  • Kötészet: kartonált ragasztókötés
  • Oldalak száma: 320
  • Eredeti cím: Practical Miracles
  • Fordító: Kun Gabriella
  • Kiadó: Synergie / Totel

Arielle Essex agydaganatból gyógyult beteg. Könyvet írt különleges módszeréről, amellyel meggyógyította önmagát, és másokat is megtanított arra, hogyan segítsék testüket a gyógyulási folyamat során gondolataik megváltoztatásával. Felfedezte a kapcsolatot a tudatos gondolkodás, a betegségek és a stressz között, és rátalált arra a módszerre, amellyel bárki eredményesen felveheti a küzdelmet egészsége érdekében.

Csodának nevezhető gyógyulásokról sokszor hallunk, ám ilyenkor gyakran legyintünk kételkedve, hogy ez csakis mással történhet meg. Ez nem így van. Az orvosilag megmagyarázhatatlan gyógyulásokat, legyen szó akár kisebb lelki vagy testi eredetű problémáról, akár rosszindulatú daganatos betegségről mi magunk is segíthetjük.

 Arielle Essex az NLP (Neuro Lingvisztikus Programozás) pszichológiáját, az alternatív gyógymódokat és a spiritualitást működő módszerré gyúrta össze. Arra tanítja az embereket, hogyan építsék be ezt a módszert az életükbe, hogyan küzdjenek meg a kríziseikkel. A gyógyulás a máshogyan gondolkodással kezdődik...

Vegye meg kedvezményes csomagban!

Egészségünkért csomag - TotelBooks

8990 Ft 4990 Ft

Egészségünkért csomag

Szívvel-lélekkel csomag - TotelBooks

9970 Ft 4990 Ft

Szívvel-lélekkel csomag

Kosár