Árnyvilág tarot

Stéphanie Pui-Mun Law és Barbara Moore

AZ ÁLMOK TAROT-JA

Ciro Marchetti és Lee Bursten

A NAGY ARKÁNUM VÍZIÓI

Ferenczi Réka

Misztikus Macska Tarot

Lunaea Weatherstone / Mickie Mueller

Tarot-mánia csomag

36960 Ft 29990 Ft -19%

Szállítási költség: 1700 Ft

Személyes átvétel: ingyenes

Csomagajánlatunkban a klasszikustól a modernig talál tarot-válogatást. 

A tarot napjainkban virágkorát éli. Egyetemes szellemisége, mindenkori aktualitása igazi rejtély. A kártyákon használt ősi szimbólumrendszerek évezredek tudását és tapasztalatát hordozzák. Minden egyes doboz egyfajta beavatási rendszert mutat meg, amellyel jobban megismerhetjük önmagunkat, a környezetünket, jelzéseket kaphatunk egészségünkkel vagy terveinkkel kapcsolatban. Csodálatos illusztrációi elvarázsolnak.

CIRO MARCHETTI napjaink egyik legnépszerűbb tarot-festője.  Az Álmok Tarot-ja igazi kuriózumnak számít, ehhez a készlethez a szerző plusz négy csodálatos lapot tervezett, ezek a négy elem Palotakártyái. Rendkívüli, látomást idéző művészi alkotásai minden egyes kártyalapon gyönyörködtetnek, emellett vizuális inspirációjával értékes távlatokat nyit a sors elemzéséhez.

A lélegzetelállító képi világú Árnyvilág Tarot-ban az elismert alkotó, Stéphanie Pui-Mun Law mesterien ötvözi az ázsiai, kelta és fantázia művészeti stílust, mindemellett beleszőtte a lapokba a mesék, mítoszok és a különböző kultúrák hagyományainak egyetemes szimbólumait.

A harmadik tarot: a könnyedebb hangvételű Misztikus Macska Tartot, a sokszor kiszámíthatatlan viselkedésű macskák segítségével avatja be használóját a tarot világába.

A csomagban egy másik izgalmas könyvet is talál: A Nagy Arkánum vízióit. A könyv első részében bemutatjuk a tarot Nagy Arkánum rendszerét, olyan alapinformációkat sorakoztatunk fel, amely az érdeklődőknek éppoly segítség, mint a tarot ismerőinek, akik rendszerezni szeretnék eddig megszerzett tudásukat a témában. Ferenczi Réka egy kivételes tehetségű illusztrátor, aki közkedvelt tetoválóművész is egyben.

További kedvezményes csomagjaink!

Válogasson csomagjaink közül, vagy állítsa össze saját csomagját!
Egyedi akciókért keresse kiadónkat e-mailen (office@totel.hu) vagy telefonon (+3630/535-6374)

Macskamánia csomag 1 - TotelBooks

14980 Ft 11980 Ft

Macskamánia csomag 1

Misztikus állatok csomag - TotelBooks

14980 Ft 1980 Ft

Misztikus állatok csomag

Kosár