A négy lábon járó spiritualizmus - David Michie - TotelBooks

A négy lábon járó spiritualizmus

4990 Ft 3990 Ft -20%

Szállítási költség: 1600 Ft

Személyes átvétel: ingyenes

  • ISBN: 9786158049689
  • Kötészet: füles kartonált ragasztókötés
  • Oldalak száma: 280
  • Kiadó: TotelBooks

A Dalai Láma Macskája visszatért! Épp oly bájosan önző, kotnyeleskedő és kíváncsi, mint ahogy megismertük, ám ezúttal bölcsebb, mint valaha!

Őszentsége a Dalai Láma rendkívül sok látogatót fogad – köztük hercegeket, elnököket és popsztárokat –, akik szeretnének emléket vinni magukkal a találkozásról. Milyen jó lenne egy olyan könyvet ajándékozni nekik, amely emlékezteti őket a felemelő érzésre, amelyet a láma különleges személyisége és kisugárzása kelt bennük, emellett mélyebb bepillantást enged a manapság nyugaton is egyre népszerűbb buddhizmus fő tanaiba. A közvetlen munkatársak megijednek a feladattól. Mi sem természetesebb, hogy erre legalkalmasabbnak Őszentsége féltett kincse, Minden Idők Legszebb Teremtménye, a Dalai Láma igéző zafírkék szemű macskája tűnik, aki oly sok tudásra tett szert az évek során bölcs tanítója oldalán. Így hát macskabajszos forrásból közelíthetjük meg a buddhizmus négy nemes igazságát, s annak a való életre vetített gyakorlati alkalmazását. A négy lábon járó spiritualizmusban kalandokból, szívet melengető mély érzelmekből és bajuszrezgető, szőrbodorító izgalmakból ezúttal sincs hiány.

David Michie kiváló érzékkel választotta főhősévé a különleges látásmódú, kíváncsi cicát, aki rendkívüli érzékenységgel és éleslátással fedezi fel a buddhizmus fontos és érdekes tanait. Ezúttal újabb nevet érdemel ki magának: ő lesz a Gyógymacska...
Ajánljuk ezt az új kötetet mindazoknak, akik már ismerik DLM-et, de azoknak is, akik csak most ízlelgetik ezt a sajátos és magával ragadó műfajt, hiszen a buddhizmus célja nem az, hogy megtérítse az embereket. Hanem az, hogy olyan eszközöket adjon nekik, amelyekkel nagyobb boldogságot érhetnek el. Hogy boldogabb katolikusok, boldogabb ateisták, boldogabb buddhisták legyenek.

És vajon ki ne akarna boldog lenni?

DAVID MICHIE, a dalai láma macskájáról szóló világszerte híres regénysorozat szerzője Zimbabwében született, a dél-afrikai Rhodes Egyetemen tanult, majd 10 évig Londonban élt. Jelenleg az ausztráliai Perthben lakik.
Könyveit 40 országban, 28 nyelven adták ki. Követőtábora egyre nagyobb. 2015-ben megalapította a Mindful Safarit, csoportokat vezet Afrikában, hogy az ott átélt különleges élmények segítségével újra közelebb kerülhessünk és visszakapcsolódhassunk a természethez. Vezetett meditációkkal, relaxációs gyakorlatokkal segít megtalálni a belső békét és a tökéletes összhangot.

 

Könyvünkről írták:

ekultura.hu

Vegye meg kedvezményes csomagban!

DAVID MICHIE XXL csomag - TotelBooks

21950 Ft 13990 Ft

DAVID MICHIE XXL csomag

Kedvenceink kalandjai - TotelBooks

8980 Ft 5990 Ft

Kedvenceink kalandjai

DAVID MICHIE csomag  - TotelBooks

17960 Ft 10990 Ft

DAVID MICHIE csomag

Macskamánia csomag 2 - TotelBooks

14980 Ft 11980 Ft

Macskamánia csomag 2

Kosár